Hoe bieden op Vakantieveilingen?
Hoe bieden op Vakantieveilingen?
Wij noemen het wel de grootste beginnersfouten die je kunt maken.
- Meteen bieden zodra een veiling geopend is.
- Jezelf overbieden.
- Bied dus geen ronde bedragen.
- De drukste tijd op Vakantieveilingen is rond het middaguur, het eind van de middag of tussen 20.00 en 21.00 uur.
Wat is het verdienmodel van Vakantieveilingen?
Op een site als Vakantieveilingen bijvoorbeeld betaalt alleen de hoogste bieder het geboden bedrag plus administratiekosten. De site verdient aan de commissie die het ontvangt van de aanbieder van de vakantie of het evenement.
Hoe snel moet je betalen bij Vakantieveilingen?
We raden je aan om de veiling binnen 5 dagen te betalen. Als je de betaling niet gelijk verricht, ontvang je van ons eerst een betalingsherinnering per e-mail.
Hoe gaat een veiling in zijn werk?
Een veiling is een markt waarbij één of meer objecten worden toegewezen aan bieders aan de hand van welgedefinieerde regels. Deze regels specificeren voor elke bieder welke objecten hij wint en hoeveel hij moet betalen, afhankelijk van zijn bod en de biedingen van andere bieders.
Hoe bied je op een veiling?
Daarnaast moet je bod zo nauwkeurig mogelijk de waarde van het geld in de pot reflecteren, want als je bod lager is dan het bedrag in de pot is de kans groot dat iemand anders meer biedt. Als je bod echter hoger is dan het bedrag in de pot, heb je een negatieve payoff mocht je de veiling winnen.
Kan je VakantieVeilingen annuleren?
VakantieVeilingen.nl | Bied mee bij VakantieVeilingen.nl. Mag ik waardebonnen of e-tickets annuleren? Heb je een voucher, entreeticket of een ander soort bon gekocht (zoals een waardebon voor een hotel, een dagje weg of een restaurant) dan geldt dat je deze tot 14 dagen na aankoop kunt annuleren.
Hoe maken veilingsites winst?
Een belangrijke factor in dit geheel is het bezoekersaantal op de veilingsites. Zo trekt de website VakantieVeilingen.nl maarliefst een verbluffende 4,5 miljoen bezoekers per maand en worden er 4000 uitjes verkocht op één dag!
Wat als je niet betaald voor VakantieVeilingen?
Wat gebeurt er als ik niet betaal? Als je een veiling wint, heb je vijf dagen de tijd om te betalen. Gedurende deze periode sturen we je verschillende herinneringen. Indien je aan het einde van de 5 dagen nog steeds niet hebt betaald, maken wij het onbetaalde bedrag over naar het incassobureau van onze keuze.
Wat als je sla je slag niet betaald?
Als je de betaling niet gelijk verricht, ontvang je van ons eerst een betalingsherinnering per e-mail. Indien het verschuldigde bedrag na 20 dagen nog niet op de rekening van SlajeSlag staat, zijn wij genoodzaakt het verschuldigde bedrag via juridische incasso (Intrum) te vorderen.
Hoe werken veilingkosten?
Veilingkosten voor de kopers Het bod wat je plaatst is exclusief opgeld en eventuele BTW. De veilingkosten die over het geboden bedrag heen komen zijn voor marge en BTW goederen verschillend. Bij marge goederen is dit 21%, bij BTW goederen 17%. Bij BTW kavels berekenen we opgeld en daar vervolgens BTW over.
Wat is een betrouwbare veilingsites?
Doe alleen mee op vertrouwde veilingsites Startpagina.nl heeft de meest betrouwbare veilinghuizen al voor je geselecteerd. Als je gebruik maakt van de links op Startpagina.nl, weet je zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare, geverifieerde veilingsite.
Hoe bieden op online veilingen?
Op de veilingsites wordt altijd een startbod gegeven. Je moet je gegevens invullen en een paswoord en daarmee kun je inloggen. Pas dan kun je een bod uitbrengen. Wie het hoogste bod uitbrengt, zit aan de koop vast.